Avís legal

El lloc web i el domini http://www.orthemisorchestra.com corresponen a Agrupació Enllaç Musical, a partir d’ara Orthemis Orchestra, amb domicili a Carrer d’Alemanya 16-18, Edifici Gran Firal, 17600 Figueres, adreça electrònica info@orthemisorchestra.com

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (des d’ara els continguts), pertanyen a Orthemis Orchestra, o a tercers que han autoritzat el seu ús. Orthemis Orchestra presenta aquests continguts per informar dels seus serveis i activitats professionals. Orthemis Orchestra autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre que s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web serà necessari incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web (accés a la pàgina d’inici) es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a http://www.orthemisorchestra.com (framing).

 

Protecció de dades

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics es tractaran aplicant les mesures de seguretat adequades i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. Les dades personals que es puguin obtenir mitjançant el formulari de subscripció seran utilitzades per a l’enviament d’informació corporativa, relacionada amb productes o serveis.

 

Responsabilitat sobre els continguts

Encara que Orthemis Orchestra actua amb la màxima diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Orthemis Orchestra manifesta que les referències de les creacions, productes i serveis que es presenten al seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Orthemis Orchestra fins a la contractació expressa d’una comanda.

Orthemis Orchestra es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web.

Orthemis Orchestra no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

 

Condicions d’ús

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

Share: